Jassen uit

Jassen uit en meestromen met de stroming van jouw leven

Als de jassen uitgetrokken zijn is het belangrijk om inzichten te krijgen in onze patronen, angsten etc. die we opgebouwd hebben in dit leven. Dit inzicht is essentieel en geeft ons de mogelijkheid om bewust te worden van het ontstaan van onze patronen, zodat we vanuit nieuwe inzichten ons heden en onze toekomst kunnen inrichten en creƫren.

Zit je vast in het Leven ? Doe dan weer mee!

Dus kom weer beweging. Sta op en laat je weer zien. Pas als je beweegt weet je ook wat je tegenhoudt. Laat vervolgens met behulp van de Jassentechniek jouw ballast los waardoor je jezelf had vastgezet.

Doe mee! Stap de deur van je woning uit met de gedachte en intentie “ik doe weer mee”! Een actieve levenshouding waarbij je reageert op wat er op je afkomt. Dus als je de bal toegespeeld krijgt, schiet en doe dat dan met gevoel!

De Stap naar bewustwording

Heel veel mensen hebben het gevoel nu tegen een muur aan te lopen of in cirkeltjes te draaien. Het gevoel niet verder te komen en continu weer terug te vallen. Overgave, overgave, overgaveā€¦ Hier gaat het om. De Stap naar bewustwording.. Het leven is bewegen, vooruit gaan. Willen we verder komen, dan zullen we weer moeten luisteren naar de stem van ons gevoel, onze routeplanner. Door je jassen uit te doen kom je weer bij je gevoel. Zit je vast in een relatie of werk, dan zul je zien dat je in gedachten niet meedrijft met de stroming. Bewust kun je jezelf weer laten meedrijven. Op deze wijze komt er dan beweging in jouw situatie en kun je eruit komen

Blijf in de flow

De Jassentechniek helpt je weer in de flow te komen!

Door mee te gaan met de natuurlijke stroming van het leven – in plaats van er tegenin te gaan – kom je weer in ‘beweging’ en kan het leven je weer laten zien wat bij je past en je die mensen en situaties op je pad brengen die je verder helpen. Belangrijk hierbij is wel goed op te letten en daarbij naar je gevoel te luisteren en te handelen. Vertrouwen is hierbij essentieel. Wanneer weet je nu of iets goed voelt of goed ‘denkt’?

Hoe ga je mee met de stroming van het leven?

Doe Ć©Ć©n van deze visualisaties ten minste 5 x per dag en houd deze minimaal 10-15 seconden aan:

  • Visualiseer in gedachten de rivier van jouw leven en laat je als een kurkje meedrijven met de stroom.
  • Laat in gedachten vanuit een gevoel van overgave de bodem van de rivier van het Leven los en laat je meenemen in de natuurlijke stroming van het Leven.

Doe deze visualisatie juist op momenten dat je je minder goed voelt of voor je gevoel ergens tegenaan bent gelopen. Op die momenten sta je namelijk even stil. Door de visualisatie kom je weer in de flow en dan zul je merken dat je ook veel minder last hebt van de overige ballast die loskomt. En wanneer je meer handelt naar je gevoel voorkom je tevens dat je eventueel weer nieuwe ballast opbouwt.