Opleiding

Erkende Jassentechniek-Healing opleiding

Jassentechniek Nederland staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onafhankelijke toetsing van onze opleidingen is dan ook belangrijk. Deze opleiding tot Jassentechniek-Healing therapeut is erkend en geaccrediteerd door de LVNG, VBAG en BATC. Daarnaast is Jassentechniek Nederland als opleidingsinstituut getoetst door de overheidsinstantie CRKBO. Als gevolg daarvan hebben wij de landelijke kwaliteitscode ontvangen als opleidingsinstituut voor kort beroepsonderwijs. Tevens zijn al onze beroepsopleidingen getoetst en op HBO – niveau gewaardeerd door de KTNO, een overkoepelend registratie- en toetsingsinstituut voor natuurgerichte opleidingen.

Inhoud, opbouw en kosten van deze opleiding

 • Driedaagse opleiding.
 • Oefenperiode – praktische en theoretische toetsing-, diplomering en registratie.
 • Jaarlijkse terugkomdagen en behoud van registratie.

Driedaagse opleiding:

Opleidingsdagen: 05-20-21 juli
Deze opleiding omvat drie dagen (zes dagdelen). Tijdens deze drie dagen leer je alles wat nodig is om onze fysieke en energetische lichamen professioneel te ondersteunen in het herstelproces. De kracht van Jassentechniek-Healing zit in de eenvoud en de resultaatgerichte manier van werken. Waarom moeilijk doen terwijl het ook eenvoudig kan. Voor deze opleiding geldt: oefening baart kunst.
Deze opleiding is als bij- en nascholing geaccrediteerd door de beroepsorganisaties VBAG en BATC. Tevens is deze opleiding getoetst door het KTNO.
Hieronder meer informatie over de inhoud van deze erkende professionele opleiding.

Wat leer je tijdens deze dagen:

 • Je leert om m.b.v. een anamnese een goed beeld te krijgen van de klachten van jouw cli├źnt en een behandelplan op te stellen.
 • Er zijn vijf redenen die voor 80% bepalen dat we ons minder fit voelen zonder dat hier een lichamelijke aandoening aan ten grondslag ligt. Tijdens deze dag leer je effectief deze oorzaken aan te pakken. We gebruiken hiervoor doeltreffende transformatietechnieken.
 • Je leert: 1) Welke specifieke energie├źn energetische blokkades vormen. 2) Waar deze zich kunnen bevinden en … 3) De daaruit voortvloeiende klachten. Zo snap je bij de meest voorkomende aandoeningen waar je je behandeling op kunt richten!
 • Je leert energetische blokkades te verwijderen die het aanvullen van onze essenti├źle levensenergie zouden kunnen verstoren. Vervolgens leer je hoe je deze levensenergie weer kunt aanvullen. Hoe meer Jing Chi je hebt, hoe gezonder je je voelt en hoe gezonder je bent.
 • Je leert doelgericht verschillende behandelingstechnieken toe te passen die gericht zijn op het transformeren van de energetische blokkades en het helen, regenereren en vitaliseren van onze organen, weefsels en circulatiesystemen in ons lichaam.
 • Je leert je chakra’s met je eigen energie goed schoon te houden zodat vervelende emoties je lichaam kunnen verlaten. Dit heeft tot gevolg dat gevoelens als stress, spanning en onrust afnemen en zelfs volledig verdwijnen. Klachten die prima hiermee te behandelen zijn, zijn o.a. hartkloppingen, stress en niet aan hartklachten gerelateerde spanning op de borst, de hik, brok in je keel, onzekerheid, spanningsnekpijn. Tevens leer je hoe je afwijkingen in het chakrasysteem kunt herstellen.
 • Je leert belangrijke meridianen en acupunctuurpunten energetisch ‘schoon’ te maken, waardoor jouw levensenergie beter kan stromen. Met schone en open meridianen voel je je beter en krijgen je organen meer energie.
 • Je leert welke emoties bij bepaalde klachten horen en je leert deze te transformeren.
 • Je leert ons DNA te reinigen en energetisch te herstellen.
 • Je leert zogenaamde energetische lichtverbindingen tussen cellen te herstellen.
 • Je leert positieve affirmaties doelgericht en klachten-gerelateerd toe te passen.
 • Je krijgt inzicht in de opbouw van onze aura. En leert om met je eigen helende energie, energetische blokkades in de verschillende auralagen te transformeren. Daarnaast leer je hoe je bijvoorbeeld bij mensen met burn-out klachten deze lagen weer kunt opladen.
 • Je leert werken met specifieke steenleggingen om ons evolutieproces te ondersteunen.

Studiebelasting: 40 uur

Oefenperiode – praktische en theoretische toetsing-, diplomering en registratie.

Voor deze opleiding geldt: oefening baart kunst. Na de drie opleidingsdagen start de praktijkperiode. Het doel van de praktijkperiode als onderdeel van de opleiding tot erkend Jassentechniek-Healing therapeut is inzicht krijgen in en toetsing van de theoretische kennis en praktische vaardigheden alsook de professionele attitude van de therapeut in opleiding. Deze toetsing gebeurt door het inleveren van twee casussen en het beantwoorden van de algemene vragenlijst. Deze mag je – in je eigen tempo – thuis maken. Jouw docent beoordeelt de casussen met een voldoende of onvoldoende. Bij een onvoldoende beoordeling krijg je feedback en kun je de betreffende casus aanpassen om alsnog een voldoende te krijgen. Er zijn tien algemene vragen. Voor elke vraag krijg je maximaal tien punten. Je hebt 65 punten nodig om dit gedeelte met een voldoende af te sluiten. Bij een beoordeling minder dan 65 punten krijg je de gelegenheid de betreffende vragen opnieuw te beantwoorden. Is uiteindelijk alles voldoende dan krijg je je diploma en ben je erkend Jassentechniek-Healing therapeut. Na diplomering krijg je tevens – indien gewenst – een vermelding in het landelijk Jassentechniek-Healing therapeutenregister.
Door het volgen van ├ę├ęn jaarlijkse oefen – en terugkomdag houd je je kennis en vaardigheden op niveau en behoud je je registratie. Kosten voor deze oefen – en terugkomdag zijn ongeveer 100,00 euro. Dit is inclusief koffie, thee en uitgebreide lunch.

Kosten

De totale kosten voor deze beroepsopleiding zijn 798,00 euro. Dit is inclusief opleidingsmateriaal, toetsing, diplomering en registratie in het landelijk Jassentechniek-Healing therapeutenregister.

Voor meer informatie bel naar: 06-407 21 493 Of stel je vragen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.