Opleiding

JassenHealing opleiding

Jassentechniek Nederland staat voor kwaliteit en professionaliteit. Onafhankelijke toetsing van onze opleidingen is dan ook belangrijk. Deze opleiding tot JassenHealing therapeut is erkend en geaccrediteerd door de LVNG, VBAG en BATC. Daarnaast is Jassentechniek Nederland als opleidingsinstituut getoetst door de overheidsinstantie CRKBO. Als gevolg daarvan hebben wij de landelijke kwaliteitscode ontvangen als opleidingsinstituut voor kort beroepsonderwijs. Tevens zijn al onze beroepsopleidingen getoetst en op HBO – niveau gewaardeerd door de KTNO, een overkoepelend registratie- en toetsingsinstituut voor natuurgerichte opleidingen.

 

Driedaagse opleiding:

Opleidingsdagen: op aanvraag
Deze opleiding omvat drie dagen (zes dagdelen). Tijdens deze drie dagen leer je alles wat nodig is om onze fysieke en energetische lichamen professioneel te ondersteunen in het herstelproces. De kracht van JassenHealing zit in de eenvoud en de resultaatgerichte manier van werken. Waarom moeilijk doen terwijl het ook eenvoudig kan. Voor deze opleiding geldt: oefening baart kunst.
Deze opleiding is als bij- en nascholing geaccrediteerd door de beroepsorganisaties VBAG en BATC. Tevens is deze opleiding getoetst door het KTNO.

Wat leer je tijdens deze dagen:

 • Je leert om m.b.v. een anamnese een goed beeld te krijgen van de klachten van jouw cli├źnt en een behandelplan op te stellen.
 • Er zijn vijf redenen die voor 80% bepalen dat we ons minder fit voelen zonder dat hier een lichamelijke aandoening aan ten grondslag ligt. Tijdens deze dag leer je effectief deze oorzaken aan te pakken. We gebruiken hiervoor doeltreffende transformatietechnieken.
 • Je leert: 1) Welke specifieke energie├źn energetische blokkades vormen. 2) Waar deze zich kunnen bevinden en … 3) De daaruit voortvloeiende klachten. Zo snap je bij de meest voorkomende aandoeningen waar je je behandeling op kunt richten!
 • Je leert energetische blokkades te verwijderen die het aanvullen van onze essenti├źle levensenergie zouden kunnen verstoren. Vervolgens leer je hoe je deze levensenergie weer kunt aanvullen. Hoe meer Jing Chi je hebt, hoe gezonder je je voelt en hoe gezonder je bent.
 • Je leert doelgericht verschillende behandelingstechnieken toe te passen die gericht zijn op het transformeren van de energetische blokkades en het helen, regenereren en vitaliseren van onze organen, weefsels en circulatiesystemen in ons lichaam.
 • Je leert je chakra’s met je eigen energie goed schoon te houden zodat vervelende emoties je lichaam kunnen verlaten. Dit heeft tot gevolg dat gevoelens als stress, spanning en onrust afnemen en zelfs volledig verdwijnen. Klachten die prima hiermee te behandelen zijn, zijn o.a. hartkloppingen, stress en niet aan hartklachten gerelateerde spanning op de borst, de hik, brok in je keel, onzekerheid, spanningsnekpijn. Tevens leer je hoe je afwijkingen in het chakrasysteem kunt herstellen.
 • Je leert belangrijke meridianen en acupunctuurpunten energetisch ‘schoon’ te maken, waardoor jouw levensenergie beter kan stromen. Met schone en open meridianen voel je je beter en krijgen je organen meer energie.
 • Je leert welke emoties bij bepaalde klachten horen en je leert deze te transformeren.
 • Je leert ons DNA te reinigen en energetisch te herstellen.
 • Je leert zogenaamde energetische lichtverbindingen tussen cellen te herstellen.
 • Je leert positieve affirmaties doelgericht en klachten-gerelateerd toe te passen.
 • Je krijgt inzicht in de opbouw van onze aura. En leert om met je eigen helende energie, energetische blokkades in de verschillende auralagen te transformeren. Daarnaast leer je hoe je bijvoorbeeld bij mensen met burn-out klachten deze lagen weer kunt opladen.
 • Je leert werken met specifieke steenleggingen om ons evolutieproces te ondersteunen.

Kosten

De totale kosten voor deze beroepsopleiding zijn 898,00 euro.  Deze kan ook in delen betaald worden. Dit is inclusief opleidingsmateriaal en begeleiding.

Voor meer informatie bel naar: 06-407 21 493 Of stel je vragen via het contactformulier. Ook vind je hier een routekaart naar mijn praktijk.