Jassenhealing

Wat is JassenHealing

Bij JassenHealing leren we fysieke en energetische blokkades verwijderen

  • Emoties zoals; angsten, verdriet, pijn, onzekerheid, machteloosheid, boosheid enz.
  • Schimmels, parasieten, virussen, bacteriën
  • Chemisch, toxische geopatische belastingen
  • Entiteiten en implantaten

We scannen met onze handen langs het lichaam niet alleen om blokkades op te sporen maar deze ook te transformeren en het betreffende gebied en/of orgaan te regenereren, vitaliseren en helen. We kunnen gelijkertijd een kleur en/of affirmatie inbrengen. We leren de lichtverbinding tussen de cellen herstellen, tevens ons DNA en het heractiveren hiervan met ultra blauw violet Licht.

Op deze manier behandelen we ook ons bloedsomloop, lymfesysteem, zenuwstelsel en skelet, huid, spier, bindweefselzone, onze chakra’s, onze aura’s, acupunctuurpunten en ons meridiaansysteem. We leren ook onze essentiële levensenergie weer aan te vullen.

Ons Hogere Zelf

Je Hogere Zelf dat ben jij in een hoger werkelijkheidsniveau. Je Hogere Zelf heeft minder geblokkeerde kwaliteiten en heeft zich al verder ontwikkeld. Je Hogere Zelf kan namelijk ook transformeren, het omzetten van een negatieve energie in een positieve. Je Hogere Zelf ondersteunt jou door ballast te zuiveren en verstorende energieën weg te sturen. Jij wijst aan en je Hogere Zelf stuurt weg en/of vervangt. Op deze wijze groei je in bewustzijn.

Wat is het verschil tussen JassenHealing therapeut en Jassentechniek therapeut?

Een Jassentechniek therapeut beheerst alle noodzakelijke technieken om de ballast die wij als mens met ons meedragen – lees jassen – effectief te verwijderen. Een JassenHealing therapeut beheerst alle noodzakelijke technieken om ons complexe fysieke en energetische systeem optimaal te laten functioneren.

Waarom JassenHealing?

Stress, spanning en onrust ervaren we als we tegen de stroom van het Leven in gaan – hierbij ons gevoel negerend – en dingen doen die niet altijd bij ons passen. We leven ook vaak in de hectiek van ons dagelijks leven in een hoog tempo dat niet bij ons past.

Ook vermoeidheid zorgt ervoor dat we ons door de dag heen moeten slepen. JassenHealing richt zich niet alleen op de directe behandeling van fysieke en psychische aandoeningen, maar vooral ook op het voorkomen daarvan. Op deze wijze stimuleer je het positieve resultaat ook op de langere termijn.

Voor wie?

JassenHealing is voor iedereen die zichzelf en anderen op een professionele wijze wil ondersteunen om weer fit, gezond en energiek te worden!